2023-2024 Sakarya Tömer Oryantasyon Programı Yapıldı

2023-2024 SAKARYA TÖMER ORYANTASYON PROGRAMI YAPILDI

2023-2024 Sakarya TÖMER Oryantasyon Programı

2023-2024 Akademik Yılında Sakarya TÖMER’de okuyan öğrenciler için SAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.

Türkiye’de eğitim hayatına yeni başlayan öğrencilerimizin ülkemizi ve üniversitemizi daha iyi tanımaları, kısa sürede şehir ve üniversite hayatına uyum sağlamaları amacıyla gerçekleştirilen programın açılış konuşması Merkezimiz Müdürü Prof. Dr. Sinem YILDIRIMALP tarafından yapıldı.

Programda SAÜ Öğrenci Dekanı Doç. Dr. Havva SERT üniversiteye uyum ve üniversite olanakları hakkında, Sakarya İl Göç İdaresi yetkilileri Oturum izni ve ikamet konusunda ve Merkezimiz Eğitim Koordinatörü Öğ. Gör. Saliha TAZE TÖMER’de eğitim, sosyal faaliyetler ve kurallar hakkında sunum yaptı.

Eğitim, öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla tamamlandı.

Etiketler :

sakarya tömer,